De Waaghals

In de nauwe straatjes in de schaduw van De Sint-Stevenskerk – naast de Waalbrug hét symbool van Nijmegen – vindt men een van de mooiste muziekwinkels van Nederland: De Waaghals. Deze speciaalzaak in vinyl en cd’s kan zich qua bezoekers dan wel niet meten met bekende winkels als de Kroese, Plato of Free Record Shop, maar dit komt gegarandeerd niet door het aanbod. De Waaghals kent namelijk een ruim aanbod in zowel LP’s als CD’s – tegen een mooie prijs! Voor ieder die geïnteresseerd is in het kopen van muziek (en dit volk is tegenwoordig haast een uitstervend ras!) is De Waaghals een aanrader.


Voor vinylliefhebbers is De Waaghals al helemaal het paradijs. Wanneer je je door de massa’s CD-rekken heen hebt geworsteld – en dit is ook geen straf, gezien de kleurrijke collectie – kom je uit bij dé plek voor vinylminnend Nijmegen: de kelder van De Waaghals.

In deze kelder staat ontzettend veel vinyl gerangschikt op genre of op artiest, waardoor je gemakkelijk zult vinden wat je zoekt. Of je nu het debuut van Pink Floyd of de nieuwe plaat van Muse zoekt maakt weinig uit. Een mix van oude en nieuwe platen maakt dat hier voor iedereen wel wat in de schappen ligt. De Waaghals bestelt dan ook altijd de nieuwste platen op tijd, zodat je de nieuwste LP van meteen na de release kunt ophalen. Natuurlijk kennen zelfs de verkopers van De Waaghals niet álle muziek, dus wanneer je een LP per sé in je bezit wilt hebben kun je dit aangeven bij de kassa. De verkopers van De Waaghals zullen deze plaat dan speciaal voor jou bestellen. Dát is pas service!

De Waaghals is te vinden in Achter de Hoofdwacht 7 te Nijmegen.

Reacties uitgeschakeld voor De Waaghals

Filed under Leuke Winkels

Comments are closed.