Primark Nijmegen

Primark NijmegenDe Primark in Nijmegen is razend populair. Wie door de stad loopt ziet de tasjes van de Primark overal opduiken.

Primark is een van oorsprong Ierse winkelketen. De Primark heeft inmiddels vele vestigingen in Nederland en biedt zeer betaalbaren mode en toch een vriendelijk winkelconcept. Primark zul je niet op het internet vinden, daar zijn ze wars van.

Wel vind je volop trendy mode in de winkels en snel wisselende collecties. Naast kleding en schoenen biedt de Primark ook een grote keuze in leuke accessoires. Shoppen voor je man of kinderen? Ook dat kan bij de Primark. De Primark kan door zijn populariteit wel erg druk zijn en daardoor soms ook rommelig. Maar je, je koopt er wel allerlei kleding voor een prikkie.

Het totale winkeloppervlak van de winkel bedraagt meer dan 4.000 vierkante meter en is verdeeld over 3 etages. Op de begane grond vind je de damesmode en de sieraden. Ga je naar de benedenverdieping dan kom je bij de heren- en kindermode en de interieurproducten. Ga je omhoog dan kom je uit bij de schoenen, tassen en lingerie.

Openingstijden Primark Nijmegen

De Primark is op de volgende tijden open:

  • maandag van 11.00 uur tot 18.30 uur
  • dinsdag van 09.00 uur tot 18.30 uur
  • woensdag van 09.oo uur tot 18.30 uur
  • donderdag van 09.00 uur tot 21.00 uur
  • vrijdag van 09.00 uur tot 18.30 uur
  • zaterdag van 09.00 uur tot 18.30 uur

zondag gesloten met uitzondering van de koopzondagen.

.

Adres Primark Nijmegen

De Primark in Nijmegen is te vinden bij Plein 44. Recent is Plein 44 helemaal opgeknapt en de Primark is natuurlijk een van de grote trekkers van Plein 44.

Adres: Plein 1944 136
Postcode: 6511 JH
Telefoon: 024-3224946 

Plein 44

Behalve de Primark vind je op Plein 44 en de directe omgeving nog veel andere leuke winkels en winkeltjes. Je vindt er diverse juweliers en andere modewinkels. Zo is ook de Zara direct bij Plein 44 te vinden. Verder zijn er diverse leuke restaurantjes en kun je op het Plein lekker een bakkie of drankje doen. Ook de Hezelstraat is niet ver van Plein 44 te vinden. Dit is een gezellige winkelstraat waar je allerlei authentieke winkeltjes vindt. De grote winkelstraten in Nijmegen zijn natuurlijk ook niet ver weg. De H&M is dichtbij gelegen aan de Molenstraat.

.

Reacties uitgeschakeld voor Primark Nijmegen

Filed under Leuke Winkels

Comments are closed.